Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vize displeje

Je to už řada let, kdy jsem měl zajímavou vizi displeje na začátku tripu. Objevil se mi údaj mého IQ, ale už nevím, kolik to bylo.

Najednou se ta čísla začala rychle točit, hodnota rychle přibývala. Přidalo se čtvrté, pak i páté číslo. Současně se mi měnil pocit. Ten lidský zmizel, byl jiný, totálně odlišný. Mystik by ho mohl nazvat božský.

Nemyslel jsem v myšlenkách jak je známe, ale jakýchsi složitých pocitech. Jeden pocit by se dal rozbalit na celou knihu o vysoké filosofii, možná nejen na jednu. Tyto pocity se zobrazily i ve vizích vířících fraktálů.

Žil jsem v Dokonalosti, Věčnosti a Nekonečnosti v nekonečně směrech. Ve světě totálně odlišném od našeho. To ohromuje.

Všechna tajemství života mi bylo jasná, připomínalo to kvantovou fyziku. Prostě se vším propojená hyperparadoxní Hypersložitost. Celé to bylo nepopsatelné. Ani zapamatovat to nešlo. Po tripu to zase nenávratně zmizelo. Objevilo se to až v těch dalších.

Takhle vypadá trip rozšířeného vědomí. Stačí ho chtít a příjde.., možná... Zcela zbourá naše názory, i věřících a filosofů. Vážně nechápeme vůbec nic...

Možná jste To v tripu či mimo něj zažili i vy, ale máte obavy To zveřejnit. Reakce na To nebývají příznivé, od nikoho, krom těch, kteří To sami zažili. Ale to je velká škoda...

Takové zážitky byly totiž u počátků všech náboženství i velkých filosofických systémů, třeba platonismu a novoplatonismu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 4
Celkem: 74424
Měsíc: 1526
Den: 98