Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psychonautika, sborník článků

13. 10. 2021

 

Psychonautika a Avatar

Po delší době jsem si pustil film Avatar ve 3D. https://www.csfd.cz/film/228329-avatar/prehled/

 Je starý už 12 let a jeho námět konfliktu naší agresivní civilizace se spirituálním společenstvím na planetě Pandořa stále ohromuje svou v podstatě reálnou vizí budoucnosti. Pokládám ho proto za nejlepší film všech dob. Navíc je ve 3D, což už dnes vůbec nikde není...

Bohužel naše civilizace formát 3D během řady let hloupě odmítla, ač je větším přínosem než barevný film. Proč to udělala? Po delším zkoumání odmítačů jsem zjistil, že se většina lidí 3D prostě bojí, a tak ho potichu odstranili, prý pro nezájem.

Virtualita vtahujícího prostoru je pro ně moc silná káva. Bojí se, ale to nepřiznají, raději si nějaký důvod vymyslí.

 

Všimněte si souvislostí s filmem Avatar, ze kterých lze psychonautiku lépe pochopit:

1/Psychedelika mohou přinést ještě daleko víc než 3D. Možná jste zažili, že trip může být i ve 4D či 5D! A není snadné to vnímat...

2/ Nemusíte být Avatarem v alespoň trochu podobném světě jako je náš, ale v daleko podivnějším Hyperprostoru a dokonce se vtělit do nefyzické entity s daleko vyšší inteligencí, která ani nemá pevný tvar a řítí se Superpodivností!.... Moci tak věrně zachytit trip filmem, to by byla nádhera!

Ale diváků by mnoho nebylo, protože by u laiků způsoboval panický strach. Oni by Hyperprostor nepřijali! Proto je psychonautika tolik odsuzována...

Obě souvislosti ukazují, že psychonauté jsou vlastně elita. Nebojí se jít do tripů, i když bývají tak ohromující.

3/Všimli jste si, že konflikt ve filmu je podobný vztahům psychonautů s okolím? Proto je lépe se s laiky o psychonautice nebavit. Debata s laiky nikam nevede, jen do nekonečné hádky.

4/Ve filmu je naznačeno ještě cosi, což je silná káva i pro psychonauty. Víte co to je?

 

Řízení tripu v tripu

Běžně se dočtete, že řídít trip během tripu se nemá, protože se tím pokazí a je to zčásti pravda. Cokoliv lidského, tedy i myšlenka, mystický trip logicky nabourá, tam nic lidského nepatří. V podstatě z něj vypadnete, byť třeba na chvílí.

Trip se musí samozřejmě nasměrovat hlavně před ním, nejlépe rituálem a hudbou https://uloz.to/file/IiihrGaCHxt4/lisagerrardzip

Ale podle mnohaletých zkušeností lze trip řídit i v něm, ale musí se na to jinak. Jelikož lidská slova se Tam vůbec nehodí, musí se to dělat symboly.

Ale už jen tím, že se bojíme, nebo jsme ohromeni, trip ovlivňujeme. Tedy otevřít se nějaké informaci, jakoby ukázáním na ni, způsobí, že dostaneme o ní více informací.

Takže si obsah můžeme jakoby naklikat. Trip je totiž také komunikace a ta nemusí být jen jednosměrná. Uvědomte si, že průvodce, tedy režisér tripu vás vnímá a děj podle toho upravuje.

Chce to hlavně praxi a vůli hledat optimální řešení.

 

Virtuozita v rozšířeném vědomí tripu

Kvality RV lze zkoumat v transu tripu, jež je na něj nasměrováno. Někdo se do něj dostane jen psychedeliky, jiný holotropkem, ale zkušeným stačí jen málo. Mně stačí jen vhodná hudba.

Božská Lisa si při koncertech pomáhá gesty, zvláštními pohyby, které ji hned dostanou do transu. Pak zpěv dostává daleko vyšší kvality.

Nejsnadněji  kvality rozšířeného vědomí poznáme neuvěřitelně dokonalým vnímáním hudby, zvlášť té božské, např. album Poselství harmonie od Petra Piňose, viz https://uloz.to/file/ipLTnobD/poselstvi-harmonie-zip  

 která mi před lety poprvé přinesla plnou božskou kvalitu tripu. Rozhovor s ním o léčení hudbou je na  https://www.youtube.com/watch?v=Uspj0zGEvCA

Já to zkoušel i s dirigováním a byl překvapen, o kolik byl lepší nejen zážitek hudby, ale i jak dokonale mohu rukou vystihnout hudbu. To je tedy tajemství slavných dirigentů. Prostě dirigují v transu.

Tedy nejen dokonalé vize a pocity, filosofické i jiné informace v tripu, využití RV je daleko širší. Jaké zkušenosti máte vy?

Výběr naší meditační hudby je na  https://uloz.to/file/GTqKerKyjPNP/vyber-vyberu-zip#!ZJWvMQR1ZwxkMTH2ZGIuZGL0MwMuHR5DnaWHYacvoIE3ZmSw a dobrá hudba je i https://uloz.to/file/ipLTnobD/poselstvi-harmonie-zip 

 

 

Jak kouřím trávu

Odpovídám tímto na dotaz v debatě, jak to dělám, že mi na silný trip stačí ekvivalent půl až 2/3 cigarety české trávy.

Trávou šetřím, každým mikrogramem THC. Mám na trip vypracovanou přesnou metodiku. Metoda platí i pro syntetickou trávu, dřív prodávanou jako Euphoria, viz https://hodoninsky.denik.cz/zpravy_region/nova-droga-dorazila-na-slovacko20110107.html?fbclid=IwAR1ic3gizGjWQtPJedV774vLUvS-MoA5fc_uSL3KeScJFQFPJGVretfG_Y4 tak i pro hašiš.

Kouření trávy je částí mého rituálu tripu, kde není místo pro zábavu. Řízení auta je také třeba brát vážně. Nikdo a nic mne nesmí rušit.

Po úvodní části, kterou se nasměrují Vzhůru, zapnu hudbu. Ta musí být vybraná, virtuózně provedená. Např. Mozartova Velká mše, viz

https://uloz.to/file/eRF4FXTYdevl/velka-mse-a-mozart-zip#!ZJHkMQR2ZwMyAQZkZzL2ZwZ1L2H5Z2k2MJEKHJ1mHJIXMzV3AD

Trávu dám do fajfčičky, na každý nádech jedno zapálení. Nasaji z ní třetinu objemu plic a druhou třetinou nadechnu dým, který uniká z fajfky. Zbytek dodechnu vzduchem a nechám působit. Pokud tráva ve fajfce žhne, mohu nadechovat přímo od ní.

Přitom pozoruji, co se děje. Jakmile cítím změnu pocitu v nabíhajícím transu, který se projeví i vyšší kvalitou vnímání hudby i vznikajících myšlenek, které již nejsou od mého vědomí, odeberu se na postel, zakryji oči a do sluchátek si naplno pustím ještě kvalitnější hudbu.

Pokud mi režisér tripu doporučí udělat další nádechy, udělám to. Konečně, jdu přece k němu na výuku. Dál stačí jen pozorně a pasivně vnímat, co nejméně zasahovat a neblokovat se.

Po desítkách tripů klesá spotřeba trávy, a po mnoha letech už mi stačí jen hudba. Dva až třikrát denně si tak mohu udělat krátký trip, aby mi bylo jasné, že moje celoživotní snaha má jasný superkvalitní výsledek, který jasně vnímám. Nemám víru, ale jistotu, naprostou.

Tráva se obecně podceňuje.  Nejen z mé praxe vyplývá, že je rovnocenná všem psychedelikům, navíc nabíhá okamžitě a bez vedlejších účinků. Říkat, že je to „jen halucinogen“, je doslova hloupé.

 

Teď mi dali malý trip, po velmi dlouhé době tísnivý. Dal by se nazvat Navždy zacyklen v Hyperrealitě, která je totálně abstraktní a ze své povahy nepochopitelná, Hyperparadoxní... Tyto, ale daleko silnější a delší tripy na trávě jsem měl asi před dvaceti lety...

Před ním mi řekli, že mi dají ponor 50%... Tohle rozpuštění v Bohu jsem měl naposled před 6 lety. Samá překvápka, režisér tripu si rád s námi hraje... Zažili jste to také? Holt psychonautika není selanka ale výuka...

 

Psychonautika a pandemie

Neustále se objevují šílené reakce čtenářů k článkům o pandemii. Nestačím se divit, kde se ta hora naivity a hysterie bere. Dokonce by nechtěli transfúzi od očkovaného!

Už sice nepopírají, že pandemie existuje jako dřív, zato se pouštějí do hloupé kritiky očkování, jako by to byla genocida. Nejraději by ho zakázali zákonem. Přitom mají v sobě spoustu vakcín od dětství.

Nepřipadá vám to jako vztah lidí k psychonautice? Vždyť je  to stejně hloupé, naivní, neodborné... Zakázat, mluvit nesmyly o škodlivosti psychedelik. Přitom každý lékař, které mám i v rodině, vám řekne, jak obrovskou paseku na zdraví lidí dělá alkohol, který je nejen povolený, ale i propagovaný! S poškozením zdraví psychedeliky se lékaři setkávají velmi zřídka! Viz též:

https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/marek-vacha-knez-lekarska-etika-ockovani_2110050010_ban

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 74102
Měsíc: 1336
Den: 59